Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Om den här sajtenStefan Ekberg
Driver Bokförlaget Redaktionen där fler av Sveriges vassaste författare skriver om hur små företag kan sälja mer och ha det bättre på jobbet varje dag
stefan@redaktionen.se
Idén till den här sajten föddes för mer än tio år sedan när jag märkte hur mycket tid som slösas bort på jobbet och hur mycket irritation som frodas mellan människor, avdelningar, kunder, leverantörer och...ja, alla!

Med risk för att låta klämkäck - det ska vara kul att gå till jobbet. Vi lägger ner enormt mycket tid där och då gäller det att hantera allt man ska göra där på rätt sätt.

För vad händer om vi blir bättre på att hantera andra människor, kunder och omgivningen? Vad händer om vi blir bättre på att lösa arbetsplatskonflikter? Vad händer om vi lär oss att utvärdera det vi gör på jobbet efter vilken praktisk nytta varje sak har?

Jo, vi vinner tid. Vi får mer tid över till vår familj, våra fritidsintressen och för den som vill - mer tid att sälja mer, skapa mer, bygga mer istället för att lägga tid på idiotiska sysselsättningar och att leka kontor.

Ambitionen med den här sajten följer samma linje som för de två bokförlag jag driver:
Bokförlaget Redaktionen i Stockholm AB (Orgnr 556548-0125)
Ego förlag AB (Orgnr 556252-9072)
(Båda ger ut böcker som ska göra livet enklare. Det ena förlaget koncentrerar sig på arbetslivet - det andra på privatlivet).

Om du vill kan du läsa mer om mig på Wikipedia

Så välkommen - och glöm inte att maila mig och berätta vad du gillar/inte gillar och vad du tycker att sajten borde innehålla mer


Stefan Ekberg
stefan@redaktionen.se
Företagare och vän av att göra saker enklare
Bokförlaget Redaktionen i Stockholm AB
BOX 23043
104 35 Stockholm


  Jobbkunskap.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen